XBOX ONE BLACK FRIDAY

Oavsett om du letar efter en Xbox One X, Xbox One S eller Xbox där spel ingår i köpet så listar vi dem nedanför till bästa pris under Black Friday.

Xbox One Black Friday

Microsoft Xbox One X 1TB – 4490 kr hos CDON

Microsoft Xbox One S 1TB – 2690 kr hos Proshop

xbox

Xbox One X 1TB + Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7 – 4690 kr hos CDON

Prisinformationen för produkterna är vi publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Vilken Xbox är bäst att köpa under Black Friday?

Som med det mesta beror det på hur mycket du är beredd att lägga ut samt vilken upplevelse du är ute efter. Xbox One S är “budgetversionen” av den mer kraftfulla Xbox One X, men är av många ansedd att vara den mer prisvärda av de två modellerna.

Om du är en avancerad gamer och vill ha den bästa möjliga grafiken är Xbox One X att rekommendera. Konsollen är den förmodligen mest kraftfulla spelkonsollen som finnas att köpa för tillfället. Xbox One X låter dig njuta av dina favoritspel i 4K-upplösning.

Oavsett var ditt beslut hamnar tillslut är vår starka rekommendation att du väntar med ditt köp tills Black Friday då både Xbox One X och Xbox One S kommer att erbjudas till kraftigt rabatterade priser. Scrolla upp och kolla i vilka nätbutiker du kan köpa respektive konsoll till det absolut bästa priset under Black Friday.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday – anmäl dig idag!