Timberland Black Friday 2021

De bästa Timberland Black Week erbjudandena

ellos
ASOS

boozt

åhlens

Prisinformationen för produkterna är vid publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.

Timberland – Så mycket mer än bara skor

Timberland är kanske mest kända för sina mycket kängor men det många inte vet är att de är mycket mer än ett skomärke. De gör alla typer av kläder och har något för alla. Timberland har sitt ursprung i 1950-talets Boston och har därifrån växt till det Globala företag som de nu är. Timberland kommer passande nog från samma land som Black Friday uppfanns i.

Prisvärda sedan 1950-talet

Timberland har kontinuerligt producerat högkvalitativa skor och kläder. Ända sedan företaget startade sin verksamhet i Boston. Detta har i sin tur gjort att de kunnat bistå sina trogna kunder under alla åren med inte bara högkvalitativa skor. De har även kunnat göra det till ett pris som många kunnat betala. Men är du som oss på Black Friday Sverige och inte vill betala mer än nödvändigt? Köp då dina Timberland på rea under Black Friday.

Liknande erbjudanden under Black Week:

© Copyright - Black Friday Sverige 2021