Surfplatta Black Friday 2021

De bästa Surfplatta Black Week erbjudandena

Acer Tab 10

Acer Chromebook Tab 10″ – Nedsatt till fina 2978 kr 2390 kr

dustinhome

Fynda hos DustinHome – Köp en surfplatta på upp till 25% rabatt

Samsung Galaxy Tab S6

Lenovo Tab M10 FHD 32GB/3GB – Köp för endast 1777 kr

webhallen

Spara upp till 15% på en surfplatta hos Webhallen

Lenovo Tab M10

Köp din Huawei T5 10.1″ för låga 1890 kr

Proshop

Erbjudanden hos Proshop på upp till 15%  rea på surfplattor

Prisinformationen för produkterna är vid publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.

Skaffa din surfplatta under Black Friday

Ett mellanting mellan mobil och dator. En enhet som är smidig att använda var som helst. Vare sig du ligger i soffan, sitter i bilen eller vid matbordet så fungerar en surfplatta utmärkt att använda enkelt.

Snabb utveckling på surfplattor

Surfplattorna utvecklas mycket snabbt idag. Detta gäller i princip all teknik idag. De största operativsystemen iOS och android ser till att ditt användande blir en njutning. Det är bara att välja vad som passar dig bäst. När du vill ladda ned en app så går du enkelt in i Google Play butik på android surfplattor respektive App Store för iOS enheter.

Tillbehör till surfplatta

Passa även på att skaffa alla dina tillbehör för att göra så att ditt användande blir så bekvämt som möjligt. Framför allt för att de ska skyddas kan det vara bra att införskaffa ett fodral till din surfplatta. Detta gör du med fördel under Black Friday från någon av butikerna ovan för att komma undan med ett så bra pris som du bara kan.

Surfplatta Black Week

Vare sig du är ute efter en surfplatta till dig själv eller om det är en present till någon nära och kär så är det en bra idé om köper den under Black Week. På så vis får du möjligtvis över till annat roligt.

Liknande erbjudanden under Black Week:

© Copyright - Black Friday Sverige 2021