Sony WH-1000XM3 Black Friday

Är du ute efter ett par Sony WH-1000XM3? Då har du hittat helt rätt. Här finns de bästa priserna på marknaden under Black Friday för dessa schyssta hörlurar.

Sony WH-1000XM3

Fynda ett par Sony WH-1000XM3 för bara 2868 kr på CDON

Sony WH-1000XM3

Hitta dina Sony WH-1000XM3 på Webhallen för fantastiska 2690 kr

Sony WH-1000XM3

Endast 2899 kr på Proshop för ett par Sony WH-1000XM3

Prisinformationen för produkterna är vid publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.

Finn prisvärda Sony WH-1000XM3 under Black Friday

Är du ute efter ett par prisvärda hörlurar av kvalitet. Titta hitåt! Under Black Friday kan du fynda ett par Sony WH-1000XM3 som är föregångaren till sin nyare versionen i länk nedan. Eftersom det precis har kommit en nyare version så är priserna bättre än någonsin för Sony WH-1000XM3 under Black Friday.

Brusreducerande hörlurar som ger dig stillhet

Detta är hörlurar som kan få dig att känna lugn och ro i alla stunder med sin brusreducerande egenskap. Du får mycket för pengarna när du köper ett par Sony WH-1000XM3. Hörlurarna är inte bara brusreducerande, de är även för dig som ogillar sladdar. Med dessa hörlurar så slipper du allt krångel med sladdar. Istället får du med en laddare och såklart en manual.  Allt för att kunna kicka igång användandet av handfree-funktionen med inbyggd bluetooth så smidigt som möjligt. Med lätta tryck och svepningar på sidan styr du hörlurarna efter ditt köp av Sony WH-1000XM3 under Black Friday.

Sony WH-1000XM3 erbjuder hög komfort

Sony har utformat hörlurarna så att örondynorna är tryckavlastande samt att hörlurarna är mycket lätta. Allt detta för att de ska vara sköna att använda under hela dagen. Att ladda upp hörlurarna maximalt tar endast 3 timmar. Vidare är maximal användningstid hela 30 timmar med NC och 38 timmar utan NC.

  • Brusreducerande
  • Handsfree och bluetooth
  • Tryckavlastande örondynor och mycket lätta
  • Lång batteritid

Enligt många är detta ett par av de bästa hörlurarna sett till de förmånliga priset på marknaden. Köp dem nu under Black Friday och gör din egen recension av Sony WH-1000XM3 hörlurarna.

Vill du alltid ha det senaste?

Missa inte heller den tidigare nämna nyare versionen Sony hörlurar som kom ut i augusti i år. Sony har utvecklat sin storsäljare och tagit den till nya höjder. Om du är den som inte nöjer dig med något annat än det senaste så kolla in den senaste versionen genom att klicka på länken nedan.

© Copyright - Black Friday Sverige 2020