Soffbord Black Friday 2021

De bästa Soffbord Black Week erbjudandena

Trendrum
ILVA

Confident Living

Fyndiq

Homeroom

Prisinformationen för produkterna är vid publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.

Spara pengar på Soffbord Under Black Friday

Hjärtat i hemmet är ofta vardagsrummet där familjen kan samlas och umgås framför TV:n på kvällarna. Soffan och soffbordet blir därmed centrala möbler i hemmet. Ett soffbord kan se ut lite hur som helst idag och lämnar mycket utrymme till individen för design. Soffbord behöver inte heller vara så dyra och eftersom du är här så vill du säkerligen spara pengar och det gör du bäst under Black Friday.

Olika material kräver olika skötsel

Ett soffbord kan bestå av många olika material idag och se ut på många sätt. Något som har blivit mer och mer populärt senare åren som har blivit mer prisvärt är soffbord i marmor. Dessa behöver på samma sätt som soffbord i trä skötas om och vara relativt varsamma med då det till exempel inte får ringar på sig. Om ni är ute efter ett mer robust soffbord är nog betong ett bra materialval för er. Nackdelen är att det kan vara lite tungt. I övrigt är det mycket snyggt att ha hemma.

  • Marmor
  • Trä
  • Betong

Tänk på helheten i rummet innan köp av Soffbord

Helheten är viktigt vid köp av soffbord så innan köp är det en bra tanke att försöka föreställa sig vilken soffa man ska ha samt matta. Då blir det lättare att välja i vilket utförande ni kommer att vilja ha ert soffbord i och vilken stil som passar er bäst. Som tur är finns det massor av bord att välja på under Black Week till förmånliga priser under hela veckan.

Ta tillfället i akt nu under Black Week om ni går i tankarna att köpa ett soffbord och spara pengar så ni får över till annat!

Liknande erbjudanden under Black Week:

© Copyright - Black Friday Sverige 2021