Smeg Black Friday 2021

De bästa Smeg Black Week erbjudandena

cervera

Spara upp till 30% på Smeg hos Cervera

kitchentime

Fina priser på Smeg produkter hos Kitchentime

elon

Upp till 25% rea på utvalda Smeg produkter

Tretti

10% rea på Smeg när du handlar för mer än 5000 kr

åhlens

Schyssta Black Friday priser på Smeg hos Åhléns

bagarenochkocken

Låga priser på Smeg hos Bagaren och Kocken

Prisinformationen för produkterna är vid publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.

Italienska Smeg under Black Friday

Smeg startades redan 1948 i och är en italiensk tillverkare av både vitvaror och hushållsmaskiner. De tillverkar dessa i elegant retrostil vilka idag är mycket populära och pryder många kök i Sverige. Något som knyter samman hela Smegs sortiment av produkter är att design och funktion går hand i hand på ett exemplariskt sätt. Funktionen tummas aldrig på för bekostnad av designen utan de lyfter istället varandra. För att finna Smegs produkter till ovanligt bra priser kika in Smeg under Black Friday.

Klassisk design i köket med Smeg

Smeg har varit en tung spelare bland köksprodukter och vitvaror under lång tid och osar kvalitet. Deras produkter återfinns i det högre spannet när det kommer till pris men det återspeglas i vad man får istället. Deras brödsrostar, juicepressar och köksassistenter med mera är något som förgyller köket och är inget som du vill stoppa undan när du inte använder den. Bara några av alla produkter som Smeg säljer under Black Week är:

  • Brödrost
  • Juicepress
  • Torktumlare
  • Kylskåp
  • Köksassistent

Var och när hittar jag Smeg till bra pris?

För bästa chans till att hitta kampanjpriser under Black Friday kolla in Smeg hos återförsäljare som bland andra Elon och Tretti. Om du inte riktigt hann bestämma dig så kan du alltid se om Smeg har sina produkter till bra priser under Cyber Monday. Denna dag kommer måndagen efter Black Friday och är en bra andra chans till att göra ett klipp!

Liknande erbjudanden under Black Week:

© Copyright - Black Friday Sverige 2021