Smart TV Black Friday

Med en smart TV så kan du lugnt luta dig tillbaka i soffan och njuta av bekvämlighet med allt samlat på ett och samma ställe. Ta chansen och köp din Smart Tv under Black Friday!

webhallen

Upp till 50% Black Friday rea på Smart TV hos Webhallen

cdon

Spara upp till 43% hos CDON på Smart TV

Proshop

Hela 33% rabatt på utvalda Smart TV hos Proshop

dustinhome

DustinHome erbjuder bra priser på Smart TV – upp till 60% rabatt

Prisinformationen för produkterna är vid publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.

Vad är Smart TV?

Smart TV kom för flera år sedan och idag är smart TV nästintill synonymt med TV. Men vad är smart TV? En smart TV är så mycket mer än en traditionell TV. Du blir inte låst till att se på det vanliga grundpaketet eller dina kanaler på ditt kanalpaket med direktsända TV-kanaler. Istället har du en mycket större frihet med din TV eftersom du använda appar i den på samma vis som du kan göra med din mobil.

Allt samlat på ett ställe med Smart TV

På så vis har du allt du behöver samlat på ett ställe. Och det är detta som har gjort smart TV så otroligt populärt i hemmen landet. Det är även en anledning till att de är så vanliga att vara rea på under Black Friday eftersom Smart TV är så eftertraktade. Vanliga appar att använda är främst streamingappar som till exempel:

  • Netflix
  • Viaplay
  • Youtube
  • Cmore

Kommer förinstallerade

De allra flesta Smart TVs kommer förinstallerade med de vanligaste apparna för att göra det så smidigt som möjligt för dig. Du kan såklart lägga till de appar du eventuellt skulle sakna. Det enda du behöver för att styra din Smart TV är fjärrkontrollen. Något att hålla utkik efter är om enheten har inbyggd chromecast eller liknande attribut. Detta gör det enkelt att styra din Smart TV med mobilen när du streamar från appar om du skulle vilja det. Om inte Chromecast finns inbyggt så går det att köpa en under Black Friday. Se bästa priserna här på black-friday-sverige.se.

Passa på under Black Friday

Du kan skaffa en smart TV i många olika storlekar under Black Week. De vanligaste storlekarna idag på är 40 tum, 50 tum och 55 tum. Hittar du inte den Smart TV du letar efter under Black Friday?
Håll koll på priserna följande måndagen efter som kallas Cyber Monday. Då är det ofta bra priser på elektronik.

Liknande erbjudanden under Black Week:

© Copyright - Black Friday Sverige 2020