Sekretess- och Cookiepolicy

Vilka vi är

Denna sida (www.black-friday-sverige.se) tillhandahåller gratis information om de bästa rabatterna samt prissänkta produkter under Black Friday.

Sidan ägs och drivs av Jonathan Jalkelius, Källgatan 3A, 973 31 Luleå.

Vill ni komma i kontakt med oss, vänligen kontakta oss via kontakt@black-friday-sverige.se

Genom att aktivt fortsätta använda vår hemsida godkänner användaren sekretesspolicyn.

Personlig data som vi samlar in och varför vi samlar in den

Vi samlar aldrig in personlig information utan användarens godkännande. Mot förfrågan kan användaren få sin eventuellt insamlade information raderad. Personlig information kommer aldrig lämnas ut till tredje part.

Information som samlas in görs i syfte för att förbättra vår hemsida, personalisera användarens upplevelse av hemsidan samt sända användaren information om black-friday-sverige.se.

Cookies

För att tillhandahålla den bästa upplevelsen av hemsidan använder vi oss av cookies. Första gången användaren besöker vår hemsida kommer vi be om samtycke till användning av cookies.

Även tredje part kan komma att placera cookies på vår hemsida. För att ta bort eller neka användande av cookies, vänligen se information från webbläsaren du använder. Om du vill få mer information om cookies och dina rättigheter hänvisar vi dig till: https://www.aboutcookies.org.

Google Analytics

I syfte att göra vår hemsida bättre analyserar vi  våra användares interaktioner med hemsidan med hjälp av Google Analytics. Vi kan aldrig identifiera specifika användare genom Google Analytics.

Om du vill neka tracking via Google Analytics kan du ladda ner ett webbläsartillägg, läs mer på: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Kontaktformulär

Om du väljer att kontakta oss via vårt kontaktformulär kommer vi spara persondatan som du anger i samband med användningen av kontaktformuläret. När du använder kontaktformuläret kan vi komma att begära att du anger din e-postadress, namn, meddelande samt eventuella ytterligare detaljer.

Din IP-adress samt datum och tid kommer även att registreras vid tidpunkten för kontakten. Anledningen till att vi sparar denna information är enbart för att kunna hantera din förfrågan och kommer aldrig att användas i annat syfte, delas med tredje part eller missbrukas på något sätt. Vi kommer spara dina personuppgifter under varaktigheten för konversationen, aldrig längre än 6 månader efter avslutat konversation.

Nyhetsbrev

Om du vill få information om de bästa rabatterna under Black Friday är du välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du kan när som helst säga upp din prenumeration av nyhetsbrevet genom att kontakta oss. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet ger du samtycke till att vi lagrar din e-postadress.

För att skicka ut vårt nyhetsbrev använder vi oss av nyhetsbrevsleverantören MailChimp (Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE #5000, Atlanta, GA 30308, USA .) Vi kan via MailChimp, via så kallade “web beacons” som placeras i nyhetsbrevet, utvärdera och se om användare öppnat och klickat på någon länk i nyhetsbrevet. Vår tjänsteleverantör kommer i detta ändamål registrera nyhetsbrevsprenumerantens IP- och e-postadress samt tid och datum för klick och öppnande av nyhetsbrevet.

Affiliatemarknadsföring

Sättet som vi tjänar pengar på är via så kallad “Affiliatemarknadsföring”. Detta innebär att vi via så kallade “affiliatelänkar” kan få en kommission om en användare som klickat på en länk som tillhandahålls från en spårningsleverantör på vår sida sedan genomför ett köp på den länkade hemsidan.

När en användare klickar på en affiliatelänk sparas, helt anonymiserat, information om detta klick. Detta sparas enbart för att hjälpa oss utvärdera våra erbjudanden och förbättra vår hemsida. Den rättsliga grunden för att spara denna information är ett berättigat intresse.

När en användare som via vår hemsida klickat på en länk och sedan genomför ett köp i någon av de nätbutiker som vi samarbetar med kommer vi kunna se beställningens värde, tidpunkt för köpet samt i vilken nätbutik köpet genomförts. Via denna data kommer det dock aldrig gå att identifiera användare, utan är helt anonymiserat. Den rättsliga grunden för att spara denna information är ett berättigat intresse.

Dina rättigheter

Genom förfrågan kan varje användare begära att få ut den data som vi har samlat in om denne. Detta inkluderar rätten att korrigera eventuell oriktig data. Användare som givit samtycke till behandling av data kan när som helst dra tillbaka detta samtycke, eller bestrida behandlingen av datan som vi samlat in, genom att kontakta oss.

Hur du kontaktar oss

Black-friday-sverige.se ägs och drivs av Jonathan Jalkeluis som även är primärt ansvarig för behandling av personuppgifter.

För frågor gällande personuppgifter eller om du vill radera eventuell sparad data som vi har om dig, kontakta personuppgiftsansvarig Jonathan Jalkelius via: kontakt@black-friday-sverige.se. Adress: Källgatan 3A, 973 31 Luleå.

Rättslig information

Black-friday-sverige.se är inte återförsäljare av några produkter eller tjänster, utan verkar endast som informatör om de bästa och mest prisvärda produkterna i våra samarbetspartners nätbutiker. Av denna anledning kan vi inte svara på spörsmål om våra samarbetspartners produkter eller om beställningar, då detta hanteras direkt av samarbetspartnern. Vi har ingen kontroll över våra samarbetspartners produkter eller villkor och avsäger oss därför allt ansvar för dessa.

Dina rättigheter att lämna klagomål

Vid synpunkter eller klagomål på hur vi behandlar dina personuppgifter har du alltid rätt att kontakta ansvarig tillsynsmyndighet. Vid klagomål över behandling av personuppgifter hänvisar vi dig att kontakta Datainspektionen via 08-657 61 00, alternativt via e-post på datainspektionen@datainspektionen.se.

Ändringar till sekretesspolicyn

Vi kan när som helst göra ändringar till denna sekretesspolicy med omedelbar verkan. Vi avser inte att frekvent uppdatera villkoren i sekretesspolicyn, men för att vara på den säkra sidan rådgiver vi dig att vid besök på hemsidan uppmärksamma eventuellt senaste uppdateringsdatum (senaste uppdateringsdatum är tillgängligt i slutet på sekretesspolicyn).

Sekretesspolicy uppdaterad: 18.10.2018