Sängar Black Friday

Är du ute efter att köpa säng? Black Friday är ett bra tillfälle att skaffa en ny eftersom du kan fynda sängar till bra priser.

Trendrum

Upp till hela 52% rea på sängar hos Trendrum

careofbeds

Spara tusenlappar – upp till 50% på mängder av sängar hos Care of Beds!

Sova

Köp sängar med upp till hela 47% rea hos Sova

SoffaDirekt

Köp sängar hos SoffaDirekt till 43% rabatt

Prisinformationen för produkterna är vid publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.

Vi spenderar ungefär 1/3 av tiden i sängen

Ett köp av säng är något viktigt för oss alla. Med tanke på att vi spenderar ungefär en tredjedel av vår tid i sängen. Det säger nog allt om hur viktigt det är med valet av säng. Såklart är priset en stor del i beslutet och när kan det passa bättre än att köpa din säng eller dina sängar än under Black Friday?

Billiga sängar under Black Friday

Det är många som är ute efter billiga sängar. Speciellt när det är Black Friday. Men självfallet är komforten en stor del i om sängen är för dig eller inte. Här på black-friday-sverige.se så finns det ett stort utbud av sängar genom att klicka dig vidare till butikerna ovan.
Under Black Week så kan du passa på att köpa den sängen eller de sängar som passar dig bäst till det bästa priset.

Liknande erbjudanden under Black Week:

© Copyright - Black Friday Sverige 2020