Samsung Galaxy Buds Black Friday 2021

De bästa Samsung Galaxy Buds Black Week erbjudandena

Samsung SM-R175
r170

sm-r170

sm-r180

Prisinformationen för produkterna är vid publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.

Samsung Galaxy Buds

Det finns tre storsäljare för Samsung Galaxy Buds just nu:

  • Galaxy Buds Plus SM-R175
  • Galaxy Buds Live SM-R180
  • Galaxy Buds SM-R170

Den sistnämnda har funktioner som 6 timmars batteritid, trådlös laddning och funkar givetvis till både Android och iOS. Dessutom har den en dubbelmikrofon som reducerar brus från omgivningen. Om batteritid är det viktigaste för dig kolla Galaxy Buds+ som har upp till 11 timmars batteritid.

Trådlösa hörlurar med bra betyg

Alla Samsung Galaxy Buds är trådlösa earbuds hörlurar. Även om de är trådlösa så lever ljudet upp till förväntningar. I flera recensioner och betyg har de fått beröm för sitt ljud. De har även fått bra betyg för hur enkla de är att installera samt att passformen är bra. Jämfört med Apple Airpods så har Samsung Galaxy Buds fått liknande betyg.

Rabatter under Black Friday

Samsung Galaxy Buds har under året varit nedsatta omkring 10-20%. Att vi kan få en rabatt mellan 30-40% under själva Black Friday är därför inte en omöjlighet.

Liknande erbjudanden under Black Week:

© Copyright - Black Friday Sverige 2021