Padel Black Friday 2021

De bästa Padel Black Week erbjudandena

Rocket Padel

Stora erbjudanden hos Rocket Padel – Spara 20-40% under Black Week

Padelspecialisten

Spara upp till 30% på padelracket hos Padelspecialisten

Varlion

Spara upp till 30% på padelracket och mycket mer hos Nordic Padel

NIKE air Zoom Vapor

NIKE Air Zoom Vapor X Men – Nu endast 1495 kr 1195 kr

sportshopen

Upp till 70% rabatt på padelracket, skor mm hos SportShopen

Prisinformationen för produkterna är vid publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.

Den populära sporten Padel intar även Black Friday

Sporten som kommit med racerfart senaste åren och som rullar på allas tungor är Padel. Intresset för sporten har ökat lavinartat. Det kan alla utövare som försöker boka tid på sitt närmaste padelcenter skriva under på. Sporten är förenklat beskrivet en blandning av squash och tennis. Detta gör att det är en mycket taktisk sport. Padel kräver inte nödvändigtvis allt för stor atletisk insats beroende på vilken nivå man spelar på. Detta i sig gör att den passar de flesta och det visar ökningen i antalet utövare senaste åren.

Blandning mellan squash och tennis

Då det är en korsning mellan squash och tennis så förstår man lätt att det är en racketsport och padel spelar man med padelracket. Likt dessa andra racketsporter tillverkar de även padelracket. Några av de mest välkända märkena inom sporten är:

  • Adidas
  • Babolat
  • Head
  • Dunlop

Alla dessa märkena finns på bra priser under Black Friday.

Vill du ha det bästa inom Padel?

Padel är en sport som du snabbt lär dig som nybörjare vilket gör att nybörjare som proffs njuter av att spela. Många vill såklart vara “up to speed” vad det gäller att ha det bästa. Då menar vi inte bara padelracket utan även skor, bollar med mera. För dig som inte vill betala mer än vad du tycker är nödvändigt men ändå vill ha bra grejer. Då är det en bra idé att handla dina padelracket och liknande under Black Friday. Se ett utplock nedan vilka padelprodukter du kan köpa under Black Week.

  • Padelracket
  • Skor
  • Bollar
  • Svettband
  • Fodral

Är du en padelfantast? Då bör du ta chansen att köpa dina favoritprylar under Black Friday till rabatterade priser.

Liknande erbjudanden under Black Week:

© Copyright - Black Friday Sverige 2021