Marshall Black Friday 2021

De bästa Marshall Black Week erbjudandena

Acton II
cdon

Acton II

Kjell & Company

Marshall Monitor

Hi-fi klubben

Marshall Major

Prisinformationen för produkterna är vid publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.

Utseende inspirerat av klassiska Marshall högtalare

Med ett utseende och ljud som gör att de är en av de mest välkända märkena i branschen har Marshall gjort sig ett namn i Sverige. Deras högtalare och hörlurar är inspirerade av klassiska högtalare som artister och band världen över har hyllat. Detta för sina egenskaper som lever kvar idag.

Högtalare för hemmet

Under senare år har Marshall utökat sitt sortiment för hemmen och hörlurar som har växt starkt i populäritet. Bland deras mest populära högtalare finns Acton II Bluetooth och Stanmore II Bluetooth. Dessa går att finna till bra priser under Black Friday genom att klicka sig vidare via länkarna ovan.

Modeller under Black Friday

Marshall har även utvecklat flertalet hörlurar av bra kvalitet med snygg design. Deras karaktäristiska hörlurar finns alla olika former. In-ear, over-ear och till och med noise cancelling hörlurar som hög standard gör att dessa är eftertraktade. Ett par av deras modeller är Monitor II A.N.C och Major IV.

  • Acton II Bluetooth
  • Stanmore II Bluetooth
  • Monitor II A.N.C
  • Major IV

Under Black Friday har du chansen att köpa Marshalls produkter till bästa prisern. Klicka bara på erbjudandena ovan.

Liknande erbjudanden under Black Week:

© Copyright - Black Friday Sverige 2021