Kaffebryggare Black Friday 2021

De bästa Kaffebryggare Black Week erbjudandena

moccamaster

Moccamaster KBG962 – Fynda hos Elon för 1996 kr just nu!

melitta

Melitta Aroma för mindre än 1000 kr – nu endast 891 kr!

cervera

Upp till 25% på kaffebryggare hos Cervera!

aeropress

Aeropress – enklaste kaffebryggare för 329 kr

russell

Russell Hobbs Elegance för ynka 899 kr hos KitchenTime!

bagarenochkocken

Spara upp till 1500 kr på Kaffebryggare hos Bagaren och Kocken!

Prisinformationen för produkterna är vid publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.

Köp ny kaffebryggare under Black Friday

Kan du inte vara utan kaffe på morgonen? Har din kaffebryggare börja krångla? Då kan det vara bra att skaffa sig en ny. Det finns såklart fler anledningar till att köpa en kaffebryggare. Det är en väldigt fin present till en kaffeälskare. Kanske ska du flytta och behöver en för att du inte har någon egen sedan tidigare. Det finns många anledningar till att skaffa en kaffebryggare. Vilket bättre tillfälle finns det än Black Friday? Passa på att din till bra pris!

Hur mycket kan jag spara på Kaffebryggare under Black Friday?

Ser vi till föregående Black Friday erbjöd nätbutiker som CDON, Elgiganten och Netonnet, upp till hela 50% rabatt. Förmodligen kommer vi kunna hitta lika konkurrenskraftiga rabatter på kaffebryggare även detta år. Om du vill hitta en billig kaffebryggare men ändå med hög kvalitet är Black Friday den perfekta chansen för dig.

Olika funktioner i kaffebryggare

Det finns flera olika funktioner och en av de vanligaste är kaffebryggare med termos. Moccamaster har blandat annat en väldigt populär modell med termos som håller kaffet varmt under en väldigt lång tid. Det finns även modeller där kaffekvarnen är automatiskt inbyggd. Tyvärr finns det många maskiner gjorda enbart för mala böner vilket oftast håller högre kvalitet.

Kaffebryggare test

Kaffebryggare är en av de produkter som testas flitigast och de finns mängder av recensioner. Test.se har utsett sina topp 3 kaffebryggare i sitt test och det blev:

  • Melitta Aroma Signature DeLuxe
  • Hamilton Beach The Scoop 2-way
  • Moccamaster KBG962AO

Liknande erbjudanden under Black Week:

© Copyright - Black Friday Sverige 2021