iPhone Black Friday 2021

De bästa iPhone Black Week erbjudandena

iphone12pro
iphone12

iphonese

iphone11

iphone11pro

iphonexr

Prisinformationen för produkterna är vid publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.

iPhone Black Friday erbjudanden

Oavsett om du letar den senaste iPhone modellen eller en lite äldre modell är det inga problem. Att köpa iPhone under Black Friday kan vara väldigt förmånligt då det ofta ingår bättre förmåner. Om du vill köpa telefonen utan abonnemang är modellerna oftast nedsatta med en exakt summa, som 500 kr eller 1000 kr. När det kommer till iPhone med abonnemang är det mer vanligt att det är 50 kr rabatt per månad eller att du får extra surf. Extra surf gäller oftast under hela bindningsperioden men det beror givetvis på vilken operatör du väljer.

Hur kan jag få rabatt på iPhone under Black Friday?

Att välja en äldre modell gör vanligtvis att du får en större rabatt på din iPhone. Andra sätt att spara pengar på kan vara att välja en annan färg. Ibland är bara vissa färger på rea och iPhone finns i bland annat lila, silver och mattsvart. Att undersöka priset på samma iPhone modell i olika färger kan minst sagt löna sig. Ett annat sätt att spara pengar är fundera på hur mycket minne på telefonen du behöver. Om det räcker med 64 GB istället för 128 GB kan du faktiskt få en bra rabatt och lägre pris på din iPhone.

Nuvarande iPhone modeller

Apples iPhone 12 är den senaste modellen. Tidigare modeller som garanterat kommer finnas rabatterade under Black Week är:

  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR

Butiker vill oftast rea ut äldre iPhone modeller under dessa reatillfällen. Vi är därför rätt säkra på att du kommer hitta ett riktigt bra erbjudanden under Black Week.

Liknande erbjudanden under Black Week:

© Copyright - Black Friday Sverige 2021