iPad Black Friday 2021

De bästa iPad Black Week erbjudandena

Ipad Pro
7th gen

Ipad mini

ipad air

Prisinformationen för produkterna är vid publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.

Vilka iPad-modeller kommer rabatteras under Black Friday?

Om vi ser till Black Friday i fjol erbjöd butiker som CDON, Webhallen och Net-on-net konkurrenskraftiga rabatter på specifik de olika modellerna och generationerna av iPad 9.7″. Apple ryktas även att snart lansera en ny modell av iPad, vilket med stor sannolikhet betyder att priset kommer sjunka på samtliga äldre modeller, särskilt under Black Friday. Följande modeller och generationer lyckades vi guida våra användare till det bästa priset för under förra årets Black Friday, vilket vi såklart kommer göra även under Black Friday 2021:

  • iPad 9.7″ 32GB (4:a Generationen)
  • Pad 9.7″ 128GB (6:e Generationen)
  • iPad 9.7″ 128GB (5:e Generationen)
  • iPad 9.7″ 32GB (6:e Generationen)
  • iPad 10.2″ 32GB (7th Generation)
  • iPad Mini 4 128GB
  • iPad Pro 10.5″ 64GB
  • iPad Pro 12.9″ 64GB

Lyxig känsla när du använder en iPad

När du ska slappna av hemma eller på semestern är en iPad det enkla valet för att komfortabelt kunna streama och surfa på nätet. Med deras exklusiva retina-skärm kan du och resten av familjen med bekvämlighet använda alla iPad-modeller. I och med att de finns i olika utförande med extra prestanda i iPad Pro till extra lätt i iPad Air så finns det en iPad för alla. Kolla därför in erbjudandena ovan under Black Friday för iPad då det kan vara extra rea.

Hur stora rabatter kan jag förvänta mig under Black Friday 2020?

Förra året under Black Friday erbjöd vissa nätbutiker upp till hela 30% på iPad 9.7″ (6:e Generationen). Då modellen under årets Black Friday har ännu ett år på nacken bör rabatterna på modellen med all sannolikhet vara än bättre under årets Black Friday. Då ryktena om ett nytt iPad-släpp intensifieras kommer förmodligen priset att sjunka på samtliga modeller. Vi skulle därför inte bli förvånade om även iPad Pro 11″ och iPad 10,2″ (7:e generationen) kommer ges liknande rabatter hos vissa nätbutiker. Håll koll på vår sida när Black Friday närmar sig om du är ute efter den bästa rabatten!

Liknande erbjudanden under Black Week:

© Copyright - Black Friday Sverige 2021