Hörlurar Black Friday 2021

De bästa Hörlurar Black Week erbjudandena

airpods
webhallen

kjellcompany
cdon

hifiklubben

Prisinformationen för produkterna är vid publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.

Hörlurar under Black Friday

Det finns en uppsjö av hörlurar och framför allt från populära varumärken som JBL, Samsung och Apple. Beroende på vilken prisklass, segment och vad du vill använda dina hörlurar till finns det mängder av alternativ. Hörlurar brukar vara en av de produkter som rabatteras kraftigast av många butiker under Black Friday. Här har vi samlat de bästa priserna på bland annat:

  • iPhone-hörlurar
  • Träningshörlurar
  • Brusreducerande hörlurar
  • Gaming-hörlurar

In-ear eller over-ear?

In-ear hörlurar kan vara väldigt smidiga då de är enkla att ta med sig, tar inte mycket plats i fickan och är väldigt diskreta. Om du har små öron kan det dock vara ett problem med att hörluren inte sitter bra i örat och det blir snabbt obekvämt. Då finns alternativet over-ear som är större och inte lika lätta att ta med sig. Ofta är det bättre ljud i over-ear och de stänger ute ljud bättre, ofta kallad noise cancelling eller brusreducerande hörlurar. Helt enkelt beror de på hur din livssituation ser ut och vad som passar dig när du väljer mellan in-ear eller over-ear.

Trådlösa eller hörlurar med sladd?

Den stora fördelen för hörlurar med sladd är att de oftast inte har ett batteri som behöver laddas. Om du använder dina trådlösa hörlurar hela dagen kan batteriet snabbt tömmas och du behöver ladda de varje natt. Däremot behöver du inte krångla med sladdar som alltid krånglar sig med dina hörlurar med sladd. De trådlösa hörlurarna som har fått högst betyg senaste åren är från populära varumärken som:

  • Airpods
  • Jabra
  • Jaybird
  • Sony

Liknande erbjudanden under Black Week:

© Copyright - Black Friday Sverige 2021