GOPRO BLACK FRIDAY

Är det äntligen dags att köpa en actionkamera från GoPro? Du har gjort rätt val att vänta till Black Friday! Här har vi samlat nätbutikernas bästa erbjudanden på både den senaste GoPro Hero 7 samt de äldre modellerna under Black Friday 2018.

GoPro Black Friday

GoPro Hero 7 – 4689 kr hos Outnorth

GoPro Black Friday

GoPro Hero (2018) – 2189 kr hos XXL

GoPro Black Friday

GoPro Hero 5 – 2990 kr hos NetOnNet

GoPro Black Friday

GoPro Hero 6 – 3989 kr hos XXL

Prisinformationen för produkterna är vi publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Vilka GoPro-modeller kommer det finnas erbjudanden för under Black Friday?

Under Black Friday förra året erbjöd många butiker fina rabatter på både den då senaste modellen, GoPro Hero 6, men även GoPro Hero 5. I år väntar vi oss detsamma, om inte bättre rabatter. Ovan har vi listat butikerna som erbjuder de bästa rabatterna på såväl GoPro Hero 7,  GoPro Hero 6 som GoPro Hero 5.

Många butiker tar under Black Friday tillfället i akt att rea ut äldre GoPro-modeller till riktiga pangpriser. Men även den senaste modellen GoPro Hero 7 kommer med all sannolikhet finnas till väldigt bra priser under Black Friday.

Vilka nya funktioner har GoPro Hero 7 Black?

Några nya funktioner som den senaste modellen erbjuder är bland annat:

  • HyperSmooth elektronisk bildstabilisator
  • Möjligthet att livestreama direkt till dina sociala medier
  • Filma i 4K/60 fps (frames per second)
  • Filma så kallade “Hyperlapses”

Om du funderar på att köpa den senaste GoPro Hero 7 Black rekommenderar vi dig verkligen att vänta till Black Friday för att få den så billigt som möjligt. Ta del av våra rekommendationer till var du får den allra billigast!

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday – anmäl dig idag!