GoPro Black Friday 2022

De bästa GoPro Black Week erbjudandena

gopro10
hero9
cdon
hero8
gopromax

Prisinformationen för produkterna är vid publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.

Vilka GoPro-modeller kommer det finnas erbjudanden för under Black Friday?

Under Black Friday förra året erbjöd många butiker fina rabatter på både den då senaste modellen, GoPro Hero 6, men även GoPro Hero 5. I år väntar vi oss detsamma, om inte bättre rabatter. Ovan har vi listat butikerna som erbjuder de bästa rabatterna på såväl GoPro Hero 7, GoPro Hero 6 som GoPro Hero 5.

Många butiker tar under Black Friday tillfället i akt att rea ut äldre GoPro-modeller till riktiga pangpriser. Men även den senaste modellen GoPro Hero 7 kommer med all sannolikhet finnas till väldigt bra priser under Black Friday.

Vilka nya funktioner har GoPro Hero 7 Black?

Några nya funktioner som den senaste modellen erbjuder är bland annat:

  • HyperSmooth elektronisk bildstabilisator
  • Möjligthet att livestreama direkt till dina sociala medier
  • Filma i 4K/60 fps (frames per second)
  • Filma så kallade ”Hyperlapses”

Om du funderar på att köpa den senaste GoPro Hero 7 Black rekommenderar vi dig verkligen att vänta till Black Friday för att få den så billigt som möjligt. Ta del av våra rekommendationer till var du får den allra billigast!

Liknande erbjudanden under Black Week:

© Copyright - Black Friday Sverige 2022