Google Home Black Friday

Röststyrning via hemmet för att underlätta din vardag. Du hittar Google Home till bästa pris under Black Friday.

google home

Google Home för endast 1200 kr hos SwedenMobile

google home

Google Home för endast 1499 kr hos 24.se

google home

Google Home för endast 1590 kr hos CDON.com

google home mini

Google Home Mini för 469 kr hos 24.se

google home mini

Google Home Mini för 469 kr hos Proshop

google home mini

Google Home Mini för 539 kr hos Dustin Home

Prisinformationen för produkterna är vi publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Google Home Sverige

Google Home har äntligen kommit till Sverige och är här för att underlätta ditt liv. Röststyrning har varit populärt senaste åren i USA och nu har det äntligen kommit till Sverige på riktigt. Köp Google Home under Black Friday och upplev enkelheten med den i ditt hem!

Google Home Mini

Om du känner att Google Home är för mycket kan du alltid välja “Mini”-varianten. Den är betydligt billigare och givetvis ännu billigare under Black Friday. Google Home Mini har från 24 oktober 2018 stöd för svenskt tal vilket gör att du även kan använda denna produkt.

Google Home Chromecast

Men din nya Google Home, som förhoppningsvis är inhandlad under Black Friday, kan du även kontrollera din Google Chromecast och även högtalare som har inbyggd Chromecast. Att spela musik eller någon video på din TV har aldrig varit enklare med Google Home. Investera i en Google Home under Black Friday för att få mer tid över till riktigt kvalitetstid.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday – anmäl dig idag!