Garmin Black Friday 2021

De bästa Garmin Black Week erbjudandena

vivoactive
webhallen

forerunner45

outnorth

forerunner945

Prisinformationen för produkterna är vid publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.

Garmin löparklockor

Garmin har ett gediget utbudet av löparklockor och smartwatches. Genom deras avancerade träningsklockor blir det enklare att analysera och planera dina turer. Med en mer avancerat klocka kan du fokusera på att springa och vara ute i naturen istället för att vara orolig för att gå vilse. Njut av naturen med din nya Garmin löparklocka som du hittar till bästa pris under Black Friday.

Garmins löparklockor är bäst i test

I ett nytt test från bäst-i-test.se där de jämförde 23 modeller hade Garmin inte bara plats 1 men även plats 2, 3 och 4. Deras modell Garmin forerunner dominerande med andra ord testen. Deras andra modell Garmin Fenix kom på sjätte plats vilket inte heller är dåligt.

Liknande erbjudanden under Black Week:

© Copyright - Black Friday Sverige 2021