Fifa 19 Black Friday

Missa inte det senaste Fifa-spelet, både för Xbox och PS4. Köp det till bästa pris under Black Friday.

fifa19

FIFA 19 för Xbox – Endast 524 kr hos Microsoft

fifa19

FIFA 19 för Xbox – Endast 589 kr hos NetOnNet

fifa19ps4

FIFA 19 för PS4 – Endast 554 kr hos Spelbutiken.se

fifa19ps4

FIFA 19 för PS4 – Endast 589 kr hos NetOnNet

Prisinformationen för produkterna är vi publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Vilken rabatt kan jag förvänta mig på FIFA 19 under Black Friday?

Förra året sänkte CDON priset på FIFA 18 till 399 kr. Man kan därför förmoda att en annan butik ger lika mycket rabatt på FIFA 19 under Black Friday detta år. Sett till dagens pris på 554 kr för PS4 och 499 kr för Xbox One kan man därför förvänta sig att spara åtminstone 20% på sin beställning.

FIFA 19 med Xbox eller PS4

Behöver du också köpa en ny konsol under Black Friday? Det är inte ovanligt att hitta rabatter där du kan köpa FIFA19 med en konsol. På så sätt kan du spara ännu mera och ofta är rabatten att spelet ingår kostnadsfritt, men du betalar fullt pris för din konsol. Jämför alltid priset dock, ibland kan det vara billigare att köpa spelet för sig och konsolen för dig.

Historiskt bra FIFA-spel

FIFA 19 har fantastiska recensioner så oavsett om du har alla FIFA-spel sedan tidigare så finns det alltid plats för senaste FIFA-spelet i ditt hem. Frågan är bara om det finns ett bättre tillfälle än att köpa det under Black Friday och förhoppningsvisa kunna spara upp till 20%?

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday – anmäl dig idag!