Dermalogica Black Friday 2021

De bästa Dermalogica Black Week erbjudandena

hudoteket
nordicfeel

you.se
eleven
cocopanda

Prisinformationen för produkterna är vid publicering korrekta. Vi ansvarar ej för eventuella prisuppdateringar som träder i plats efter publicering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.

Dermalogica kit

För att få rabatt året runt kan du spana in alla kit som finns tillgängliga för Dermalogica produkter. Ett av deras mer populära kit är ’Discover Healthy Skin Kit’ som innehåller:

  • PreCleanse
  • Special Cleansing Gel
  • Daily Microfoliant
  • Skin Smoothing Cream

Detta kit är en perfekt start för att du ska få testa Dermalogica. Det innehåller allt du behöver för att få en komplett start. Dessutom blir det betydligt mycket billigare om du köper ett kit än varje produkt för sig.

Gratis gåva hos Dermalogica

Vill du köpa direkt från Dermalogicas hemsida i Sverige? Även om deras erbjudanden är färre än hos till exmepel Lyko eller Nordicfeel så finns det fördelar. Med beställningar direkt från deras egna butik kan du få fördelar som:

  • 2 premiumprover vid varje beställning
  • Gratis gåva

Vilken den gratis gåvan är beror på vilken kampanj de har för tillfället. Det kan vara allt från gratis nagellack eller en produkt i resestorlek.

Dermalogica recensioner

Dermalogica har fått galet bra recensioner för hur bra deras hudvård är. Deras rengöringsprodukter från framförallt positiva betyg för hur skonsam den är mot huden och att den gör rent utan att torka ut. Även Dermalogicas ansiktskräm Active Moist har blivit prisad som bästa ansiktskräm av flera oberoende sidor.

Liknande erbjudanden under Black Week:

© Copyright - Black Friday Sverige 2021